标题: koeln的卡拉ok啥时候开啊? [打印本页]

作者: newlife    时间: 2006-4-6 14:23     标题: koeln的卡拉ok啥时候开啊?

上回有帖子说koeln的卡拉ok这个月开张?到底要什么时候才开张啊?都快盼穿秋水了怎么还不开啊?:cry2.gif:cry2.gif:cry2.gif
作者: 咽呜的韦小宝    时间: 2006-4-6 14:29

原帖由 newlife 于 2006-4-6 15:23 发表
上回有帖子说koeln的卡拉ok这个月开张?到底要什么时候才开张啊?都快盼穿秋水了怎么还不开啊?:cry2.gif:cry2.gif:cry2.gif

作者: newlife    时间: 2006-4-6 14:38

原帖由 咽呜的韦小宝 于 2006-4-6 15:29 发表

对了,你去不去荷兰看郁金香啊?:
作者: 咽呜的韦小宝    时间: 2006-4-6 15:05

原帖由 newlife 于 2006-4-6 15:38 发表

对了,你去不去荷兰看郁金香啊?:

计划有变,要到月底才去了.我跟吉祥如意说了.
作者: lgwlgwlgwlgw    时间: 2006-4-6 15:08

作者: newlife    时间: 2006-4-6 16:08

原帖由 咽呜的韦小宝 于 2006-4-6 16:05 发表

计划有变,要到月底才去了.我跟吉祥如意说了.

月底好啊!刚从希腊回来,累死了,休息休息,月底正好!帖子上说22号或29号,对吧?
作者: 咽呜的韦小宝    时间: 2006-4-6 16:28

原帖由 newlife 于 2006-4-6 17:08 发表

月底好啊!刚从希腊回来,累死了,休息休息,月底正好!帖子上说22号或29号,对吧?

哇,去希腊玩啊,有照片吗?发上来看看,心仪已久.
是坐GERMANWINGS去的还是..?
月低估计是29号去荷兰.22号吉祥如意他们说搞网聚,去莱茵河边烧烤.
作者: 阿涵    时间: 2006-4-6 18:33

原帖由 咽呜的韦小宝 于 2006-4-6 17:28 发表

月低估计是29号去荷兰.22号吉祥如意他们说搞网聚,去莱茵河边烧烤.

烧烤烧烤
馋虫上来了
作者: 咽呜的韦小宝    时间: 2006-4-6 18:43

原帖由 阿涵 于 2006-4-6 19:33 发表

烧烤烧烤
馋虫上来了

呵呵,我要五成熟的牛扒.
作者: newlife    时间: 2006-4-6 20:11

原帖由 咽呜的韦小宝 于 2006-4-6 17:28 发表

是啊!坐Germanwings,没有别的选择!这个季节只有Germanwings跟LTU有飞机到雅典,LTU从杜塞飞,比较麻烦!Airberlin跟dba要5月份才有飞雅典的飞机,巨郁闷啊。。。
现在希腊气温很暖,可想游泳水还是太冷了,不过太阳已经很毒了,我去了一个星期,变成黑人回来了!:cry2.gif:cry2.gif本以为才3月,太阳杀伤力应该不大,没做防晒,结果皮肤晒伤了,脸上带着一副晒伤妆,虽说流行,可还是接受不了!现在只能呆在家好好美白了,也不知道什么时候才能白回来!:cry2.gif:cry2.gif:cry2.gif
下次你要是在街上看到一个“抹着”晒伤妆的中国女生,那个就是我了!记得打招呼啊!哈哈!
作者: 咽呜的韦小宝    时间: 2006-4-6 20:51

原帖由 newlife 于 2006-4-6 21:11 发表

是啊!坐Germanwings,没有别的选择!这个季节只有Germanwings跟LTU有飞机到雅典,LTU从杜塞飞,比较麻烦!Airberlin跟dba要5月份才有飞雅典的飞机,巨郁闷啊。。。
现在希腊气温很暖,可想游泳水还是 ...

tired.giftired.giftired.gif有得去玩仲要摞埋彩.
可怜我啲系度挨世界嘅.
作者: newlife    时间: 2006-4-6 23:25

哎呀,我都5想摞埋D甘既彩啊!晒成甘好惨嘎!宜家d皮肤好多粒粒,劲差!岩先睇番第一日影既相,皮肤又白又滑,睇到我几心痛啊!555555。。。
玩完啦!宜家米要开始挨世界咯!读书都够烦啦,宜家仲要烦美白!哎。。。
不过希腊真系好靓,你一定要去啊!
作者: 咽呜的韦小宝    时间: 2006-4-6 23:35

原帖由 newlife 于 2006-4-7 00:25 发表
哎呀,我都5想摞埋D甘既彩啊!晒成甘好惨嘎!宜家d皮肤好多粒粒,劲差!岩先睇番第一日影既相,皮肤又白又滑,睇到我几心痛啊!555555。。。
玩完啦!宜家米要开始挨世界咯!读书都够烦啦,宜家仲要烦美白!哎。 ...

自己煲汤饮啦,有汤水,好快白翻.
已有计划,秋天就去,去埋爱琴海嘅克里特,到时候比嘀意见经验过我.
作者: newlife    时间: 2006-4-7 00:25

原帖由 咽呜的韦小宝 于 2006-4-7 00:35 发表

自己煲汤饮啦,有汤水,好快白翻.
已有计划,秋天就去,去埋爱琴海嘅克里特,到时候比嘀意见经验过我.

无问题!有乜就问我啦!只要我知道,一定话你知!lol.gif克里特系希腊最大既岛,我地几次无去,以后有机会一定要去!据闻个度有个好出名既迷宫,系希腊神话度系用黎困住一只怪兽嘎!仲有其它景点,你地要预多几日系个度先得啦!
煲汤啊,good idea喔!lol.gif我试下啦,都好耐无饮汤咯!哩排仲要忙减肥,饮汤好试好肥啵!真系麻烦!
作者: 咽呜的韦小宝    时间: 2006-4-7 10:17

原帖由 newlife 于 2006-4-7 01:25 发表

无问题!有乜就问我啦!只要我知道,一定话你知!lol.gif克里特系希腊最大既岛,我地几次无去,以后有机会一定要去!据闻个度有个好出名既迷宫,系希腊神话度系用黎困住一只怪兽嘎!仲有其它景点,你地要预多 ...

睇黎都系要将(荷马史诗)看通了再去好嘀,唔系去到睇到滴嘢都唔知系什么.
仲有晒伤用芦荟,恢复一流,建议一下.
作者: newlife    时间: 2006-4-7 11:26

原帖由 咽呜的韦小宝 于 2006-4-7 11:17 发表

睇黎都系要将(荷马史诗)看通了再去好嘀,唔系去到睇到滴嘢都唔知系什么.
仲有晒伤用芦荟,恢复一流,建议一下.

哇!估5到你对护肤甘有心得啊!哈哈!lol.gif我都只芦荟效果一流,就系5知去边度买,koeln有新鲜既芦荟卖咩?what.gif

其实我去之前都无睇过荷马史诗,去参观博物馆真系睇到我一头雾水!:han.gif好彩我有个fd好劲,乜都知,就同我讲解讲解咯!::你去之前都系睇下,做足功课好d啦!
作者: 咽呜的韦小宝    时间: 2006-4-7 11:58

原帖由 newlife 于 2006-4-7 12:26 发表

哇!估5到你对护肤甘有心得啊!哈哈!lol.gif我都只芦荟效果一流,就系5知去边度买,koeln有新鲜既芦荟卖咩?what.gif

其实我去之前都无睇过荷马史诗,去参观博物馆真系睇到我一头雾水!:han.gif好彩我有个 ...

我屋企芦荟好多,要嘅话比一盘你没问题.
作者: newlife    时间: 2006-4-7 12:20

哇!甘好啊!呵呵!不过我听妈咪话用冬瓜都得,禽日买嘎,宜家试紧,如果早d知你有我就5使去买冬瓜啦!等我用完d冬瓜先问你要啊!多谢先啦!嘻嘻。。。
作者: danni    时间: 2006-4-7 14:16

一头雾水。。。

原来newlife是女生啊。。。
作者: lgwlgwlgwlgw    时间: 2006-4-7 16:01

作者: newlife    时间: 2006-4-7 19:01

原帖由 danni 于 2006-4-7 15:16 发表
一头雾水。。。

原来newlife是女生啊。。。

作者: newlife    时间: 2006-4-7 19:03

原帖由 lgwlgwlgwlgw 于 2006-4-7 17:01 发表

欧洲女人怕晒不黑,中国女人确怕晒黑的要死。。。

作者: 咽呜的韦小宝    时间: 2006-4-7 19:03

喂!LZ.新K开场咯.
作者: newlife    时间: 2006-4-7 19:05

原帖由 咽呜的韦小宝 于 2006-4-7 12:58 发表

我屋企芦荟好多,要嘅话比一盘你没问题.

作者: 吉祥如意    时间: 2006-4-7 19:06

原帖由 newlife 于 2006-4-7 20:05 发表

newlife周日一起去玩噻,,,,,,,,,
作者: 咽呜的韦小宝    时间: 2006-4-7 19:08

原帖由 newlife 于 2006-4-7 20:05 发表

周日一起唱K,我带给你.
作者: newlife    时间: 2006-4-7 19:15

原帖由 吉祥如意 于 2006-4-7 20:06 发表

newlife周日一起去玩噻,,,,,,,,,

谢谢你的邀请哦!周日什么时候啊?多少人一起去啊?
作者: newlife    时间: 2006-4-7 19:16

原帖由 咽呜的韦小宝 于 2006-4-7 20:08 发表

周日一起唱K,我带给你.

哦!好啊!呵呵!但是我要先看看时间,最近比较忙!
作者: 咽呜的韦小宝    时间: 2006-4-7 19:20

原帖由 newlife 于 2006-4-7 20:16 发表

哦!好啊!呵呵!但是我要先看看时间,最近比较忙!

等你消息.
作者: newlife    时间: 2006-4-7 19:21

原帖由 咽呜的韦小宝 于 2006-4-7 20:20 发表

等你消息.

仲有边个一齐去啊?
作者: 咽呜的韦小宝    时间: 2006-4-7 19:25

原帖由 newlife 于 2006-4-7 20:21 发表

仲有边个一齐去啊?

好多人一齐去嘅,就我所知,起码七个,女生占多.
作者: newlife    时间: 2006-4-7 19:29

甘热闹啊?好似好好玩啵!呵呵。。。我迟d话你知啊

欢迎光临 人在德国 社区 (http://rs238848.rs.hosteurope.de/bbs/) Powered by Discuz! 7.2