原帖由 newlife 于 2006-5-20 17:53 发表

多谢晒啦。。

我说普通话,我光荣

原帖由 咽呜的韦小宝 于 2006-5-20 17:56 发表

几时嘅飞机啊?系月底啊?

恩,差5多啦!仲未买,念住去munich玩几日先返去,由个边飞咯。。
...Struggling in the Hell...

CHINA,I Luv U!Coming...

原帖由 kuku_evo 于 2006-5-20 19:32 发表

我说普通话,我光荣

原帖由 阿涵 于 2006-5-20 18:45 发表
对灯有兴趣,最好能见到实物,如果还没出手的话

可以,但是要28号左右才可以。。。

还没有脱手啊,时间不多了哦
* 54nemo *

原帖由 newlife 于 2006-5-20 22:16 发表

恩,差5多啦!仲未买,念住去munich玩几日先返去,由个边飞咯。。

倒~~~~~~

终于刷完了,剩几个没刷,留着解闷吧
* 54nemo *

原帖由 咽呜的韦小宝 于 2006-5-20 22:41 发表

无问题!lol.gif你到时记得卑地址我就得啦!

http://photo.qq.com/cgi-bin/brow ... mp;ownerid=11586556

原帖由 newlife 于 2006-5-21 01:13 发表

无问题!lol.gif你到时记得卑地址我就得啦!

http://photo.qq.com/cgi-bin/brow ... mp;ownerid=11586556

地址短信息俾佐啦.真系几靓.到时我过英国玩,揾你带路哈.

原帖由 咽呜的韦小宝 于 2006-5-21 01:30 发表

地址短信息俾佐啦.真系几靓.到时我过英国玩,揾你带路哈.

除夕夜,所以个千禧眼特别靓!tongue.gif平时无甘多色嘎。。