原帖由 newlife 于 2006-4-6 21:11 发表

是啊!坐Germanwings,没有别的选择!这个季节只有Germanwings跟LTU有飞机到雅典,LTU从杜塞飞,比较麻烦!Airberlin跟dba要5月份才有飞雅典的飞机,巨郁闷啊。。。
现在希腊气温很暖,可想游泳水还是 ...

tired.giftired.giftired.gif有得去玩仲要摞埋彩.
可怜我啲系度挨世界嘅.
Share |
Share

哎呀,我都5想摞埋D甘既彩啊!晒成甘好惨嘎!宜家d皮肤好多粒粒,劲差!岩先睇番第一日影既相,皮肤又白又滑,睇到我几心痛啊!555555。。。
玩完啦!宜家米要开始挨世界咯!读书都够烦啦,宜家仲要烦美白!哎。。。
不过希腊真系好靓,你一定要去啊!

原帖由 newlife 于 2006-4-7 00:25 发表
哎呀,我都5想摞埋D甘既彩啊!晒成甘好惨嘎!宜家d皮肤好多粒粒,劲差!岩先睇番第一日影既相,皮肤又白又滑,睇到我几心痛啊!555555。。。
玩完啦!宜家米要开始挨世界咯!读书都够烦啦,宜家仲要烦美白!哎。 ...

自己煲汤饮啦,有汤水,好快白翻.
已有计划,秋天就去,去埋爱琴海嘅克里特,到时候比嘀意见经验过我.

原帖由 咽呜的韦小宝 于 2006-4-7 00:35 发表

自己煲汤饮啦,有汤水,好快白翻.
已有计划,秋天就去,去埋爱琴海嘅克里特,到时候比嘀意见经验过我.

无问题!有乜就问我啦!只要我知道,一定话你知!lol.gif克里特系希腊最大既岛,我地几次无去,以后有机会一定要去!据闻个度有个好出名既迷宫,系希腊神话度系用黎困住一只怪兽嘎!仲有其它景点,你地要预多几日系个度先得啦!
煲汤啊,good idea喔!lol.gif我试下啦,都好耐无饮汤咯!哩排仲要忙减肥,饮汤好试好肥啵!真系麻烦!
...Struggling in the Hell...

CHINA,I Luv U!Coming...

原帖由 newlife 于 2006-4-7 01:25 发表

无问题!有乜就问我啦!只要我知道,一定话你知!lol.gif克里特系希腊最大既岛,我地几次无去,以后有机会一定要去!据闻个度有个好出名既迷宫,系希腊神话度系用黎困住一只怪兽嘎!仲有其它景点,你地要预多 ...

睇黎都系要将(荷马史诗)看通了再去好嘀,唔系去到睇到滴嘢都唔知系什么.
仲有晒伤用芦荟,恢复一流,建议一下.

原帖由 咽呜的韦小宝 于 2006-4-7 11:17 发表

睇黎都系要将(荷马史诗)看通了再去好嘀,唔系去到睇到滴嘢都唔知系什么.
仲有晒伤用芦荟,恢复一流,建议一下.

哇!估5到你对护肤甘有心得啊!哈哈!lol.gif我都只芦荟效果一流,就系5知去边度买,koeln有新鲜既芦荟卖咩?what.gif

其实我去之前都无睇过荷马史诗,去参观博物馆真系睇到我一头雾水!:han.gif好彩我有个fd好劲,乜都知,就同我讲解讲解咯!::你去之前都系睇下,做足功课好d啦!

原帖由 newlife 于 2006-4-7 12:26 发表

哇!估5到你对护肤甘有心得啊!哈哈!lol.gif我都只芦荟效果一流,就系5知去边度买,koeln有新鲜既芦荟卖咩?what.gif

其实我去之前都无睇过荷马史诗,去参观博物馆真系睇到我一头雾水!:han.gif好彩我有个 ...

我屋企芦荟好多,要嘅话比一盘你没问题.

哇!甘好啊!呵呵!不过我听妈咪话用冬瓜都得,禽日买嘎,宜家试紧,如果早d知你有我就5使去买冬瓜啦!等我用完d冬瓜先问你要啊!多谢先啦!嘻嘻。。。

一头雾水。。。

原来newlife是女生啊。。。